Izpakojiet NEGANTIgardi steiku. Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
Nosusiniet griezumus, kuri sasnieguši istabas temperatūru, apkaisiet ar sali un pipariem, un lieciet uz karstas pannas cepties. Pirms likšanas uz pannas uzslakiet nedaudz olīveļļu. Divas minūtes cepiet no katras puses, tad pievienojiet sviestu un turpiniet cept divas minūtes uz katras puses grozot pa minūtei.
Kad jēra gaļas griezumi pagatavoti,izņemiet tos no pannas un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet atpūsties vismaz 5 min. Steikiem piedevās varat pievienot, jeb ko, kas pašiem garšo!