Izpakojiet NEGANTIgardI liellopu malto gaļu. Ja tā ir sasaldēta ar šoka saldēšanas metodi, to no saldētavas uz ledusskapi būtu nepieciešams pārlikt iepriekšējā dienā, lai tas būtu atlaidies (vai ielieciet remdenā ūdens peldē uz 2h) un dariet to pašu. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, gaļa garšos kā svaigi malta.
Uz pannas sviestā apcepiet sagrieztus sīpolus apmēram 5 minūtes.
Pievieno sīki sagrieztu papriku un čilī.
Pievieno liellopu gaļu un sadala to ar koka karoti. Pavāra 6-7 minūtes. Pievieno cukuru, paprikas pulveri, ķiploku pulveri, sāli, piparus. Maisa, līdz viss labi apcepies.
Pievieno tomātus savā sulā, konservētas pupiņas
Pievieno liellopa buljonu, tomātu mērci. Labi samaisa. Vāra uz lēnas uguns 20-25 minūtes. Ļaujiet čili savilkties 5-10 minūtes pirms pasniegšanas. Liellopu čilī var ietīt plakanajā maizītē, pievienojot kādu salāt lapu un svaigu sīpolu un sasmalcinātu sieru. Var ēst piekožot krekeriem, rudzu vai graudu maizei.