Print

Liellopa čilī

Ēdiens Pusdienas
Sagatavošanas laiks15 minutes
Gatavošanas laiks25 minutes
Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 1 kg NEGANTIgardi BIO liellopu maltā gaļa
  • 1 gab. Sīpols
  • 1 gab. Paprika
  • 1 gab. Čilli
  • 2 tējk. Cukurs
  • 1 tējk. Paprikas pulveris
  • 1 tējk. Ķiploku pulveris
  • 0.5 gab. Kumīns
  • 400 ml Tomāti savā sulā bez mizas
  • 400 ml konservētas pupiņas
  • 1 l Liellopa buljons
  • 4 tējk. Tomātu mērce
  • Malti melnie pipari, sāls

Pagatavošanas soļi

  • Izpakojiet NEGANTIgardI liellopu malto gaļu. Ja tā ir sasaldēta ar šoka saldēšanas metodi, to no saldētavas uz ledusskapi būtu nepieciešams pārlikt iepriekšējā dienā, lai tas būtu atlaidies (vai ielieciet remdenā ūdens peldē uz 2h) un dariet to pašu. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, gaļa garšos kā svaigi malta.
  • Uz pannas sviestā apcepiet sagrieztus sīpolus apmēram 5 minūtes.
  • Pievieno sīki sagrieztu papriku un čilī.
  • Pievieno liellopu gaļu un sadala to ar koka karoti. Pavāra 6-7 minūtes.  Pievieno cukuru, paprikas pulveri, ķiploku pulveri, sāli, piparus. Maisa, līdz viss labi apcepies.
  • Pievieno tomātus savā sulā, konservētas pupiņas
  • Pievieno liellopa buljonu, tomātu mērci. Labi samaisa. Vāra uz lēnas uguns 20-25 minūtes. Ļaujiet čili savilkties 5-10 minūtes pirms pasniegšanas. Liellopu čilī var ietīt plakanajā maizītē, pievienojot kādu salāt lapu un svaigu sīpolu un sasmalcinātu sieru. Var ēst piekožot krekeriem, rudzu vai graudu maizei.
Iesaki saviem draugiem!