Print

Liellopa burgers

Neganti gards liellopa burgers
Prep Time 20 minutes
Cook Time 8 minutes
Servings 4 people

Ingredients

  • 1 gb Liellopa burgera gaļas
  • 3 gb Sīpola šķēles (ne pārāk biezas)
  • 3 gb Tomātu šķēles
  • 3 gb Marinētu gurķu šķēles
  • 1 gb Burgera maizītes
  • 50 g Majonēzes
  • 2 gb Siera šķēles

Instructions

  • Apgrauzdē maizītes.
  • Liek uz grila cepties burgera gaļas ripiņas, cep no katras puses 3 min, lai būtu vidēji izcepts.
  • Tikmēr sagatavo pārējo burgera daļu. Uz apgrauzdētajām maizītēm uzklāj majonēzi. Uzliek salāta lapas, tomātu un sīpolu šķēles, marinētu gurķi.
  • Kad otra puse gaļas ripiņai jau ir cepusies 2 min, uzliek siera šķēles, lai tās izkustu atlikušās minūtes laikā.
  • Gatavo gaļu ieliek burgerī, maizītes otru daļu uzliek pa virsu un Neganti gardais burgers ir pagatavots. 
  • Lai labi garšo!!!
Iesaki saviem draugiem!