Jēra steiks Loin chop BIO (saldēts)

Sulīgā ribu gaļa, griezums ar kauliņu un karbonādi. Griezums, kas ir lieliski piemērots ātrai maltītei nedēļas vidū, marinēšanai, grillēšanai vai vakariņu ēdiens. Griezumam ļauj dabiski cepties vai grillēties, iespaidīgā garša atspoguļo savvaļas ziedus, garšaugus un dabisko zālājus, kuros ganījušies ganāmpulki.Griezums sasaldēts ar šoka saldešanas metodi, tādēļ atkausējot griezumu tas garšos kā svaigi griezts.

Jēra Loin Chop steiks

  • 2 iepakojumi NEGANTIgardi jēra Lion chop steiks
  • 1 gab Timiāna vai rozmarīna zariņš (var būt kaltēts)
  • 100 g Sviests
  • Sāls, Malti pipari melnie, eļļa
  1. Izpakojiet NEGANTIgardi jēra Lion chop steiku.  Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.



  2. Nosusiniet griezumus, kuri sasnieguši istabas temperatūru, apkaisiet ar sali un pipariem, un lieciet uz karstas pannas cepties. Pirms likšanas uz pannas uzslakiet nedaudz olīveļļu. Minūti cepiet uz sāna, kur ir taukumiņš, lai tas pakūst. Tad turpiniet cept uz katras plakanās puses 2 minūtes.



  3. Pēc tam pievienojiet sviestu un kādu aromātisku garšvielu. Turpiniet cep grozot ik pa minūtei, līdz griezuma vidū tiek sasniegta 52°C temperatūra, tad iznākums būs vidēji jēls (iesaku,jo šis ir viens no mīkstākajiem jēra griezumiem).  Ja gribat labāk izceptu tad vienkārši jāpacep ilgāk.




  4. Kad jēra gaļas griezumi pagatavoti, izņemiet  tos no pannas un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet atpūsties vismaz 5 min. Steikiem piedevās varat pievienot, jeb ko, kas pašiem garšo! 



Apraksts

Iepakojumā 4gb. Svars 500g.

19.00

Nav noliktavā

Produkta kategorijas , , Audzētājs............Ražotājs ,

Dmitrija Bortņikova un Dan Roth bioloģiskā aitkopības saimniecība SIA “3D Development” atrodas neatkārtojami skaistā vietā – pašā Latvijas vidū. Aptuveni 300 Merino šķirnes aitu, kas ir šajā saimniecībā, ganās bioloģiskās pļavās netālu no Ērgļiem. Te, plašumos atrodami gan nelieli pauguri, gan biezi meži, gan līkumainā Ogres upe. Aitkopību Dmitrijs ar kolēģi Dan Roth un komandu uzsāka 2006. gadā, lai varētu finansiāli atbalstīt bērnu un jauniešu nometņu centru “Ērgļa spārni”, kurā katrs dalībnieks var vairāk uzzināt gan par Dievu, gan par darbu, gan par dabu. Un visas šīs pamatvērtības tiek turētas lielā cieņā arī saimniecības ikdienā – attīstot saimniecību un rūpējoties par aitiņām. Vācijas Merino vitējās gaļas šķirnes aitas ir ar ļoti labām gaļas īpašībām. Un šīs aitiņas lieliski iederas Ērgļu novada saimniecībā, jo tās ir piemērotas turēšanai paugurainos apvidos.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email