Liellopa gaļas buljona kauli BIO

Lai iegūtu bagātīgu un garšas ziņā piesātinātu buljonu, mēs iesakām grauzdēt kaulus 45 minūtes 200° C temperatūrā. Ielejiet katlā nedaudz eļļas un pielieciet klāt burkānus, sīpolus, seleriju un ķiplokus. Tad pievienojiet lauru lapas un timiānu. Kaulus katlā lieciet tik daudz, lai tie par 75% piepildītu visu katla tilpumu un tad visu saturu pārlejiet ar ūdeni. Lai iegūtu patīkamu buljonu, lieciet katliņu uz plīts un vāriet to uz ļoti zemas temperatūras vismaz 8 stundas. Kad gatavs, nokāsiet, uzberiet garšvielas un baudiet!

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Apraksts

Netērējiet laiku, lai pagatavotu buljonu no jebkādiem kauliem. Mūsu liellopu buljona kaulu miksā ir stilba, ribu un augštilba kauli, kas ir kā radīti, lai pagatavotu neganti gardu buljonu. Ja vēlaties, varat ar kauliem pacienāt arī savu suni, taču uzraugiet, lai tie neveido asas šķembas, kas varētu kaitēt jūsu mīlulim. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

3.60 eur/kg

60.28 kg in stock

Produkta cena
SKU 1000031 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.