Liellopa mēle BIO

Pastāv ļoti daudz dažādu veidu, kā pagatavot liellopa mēli. Jāpāņi un korejieši to ļoti bieži izmanto savos BBQ ēdienos, bet Meksikā tā ir iecienīta, gatavojot tako vai burito. Katram savs. Mēs uzskatām, ka piemērotākais liellopa mēles pagatavošanas veids ir, to izvārot.

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Apraksts

Liellopa mēlē ir ļoti augsts tauku saturs, kas veido patīkamu tekstūru un rada intensīvu garšu. Un ne tikai tas vien! Mēle ir ļoti piesātināta ar uzturvielām, tādām, kā cinks un dzelzs. Liellopa mēle ir sastopama ļoti daudzu Āzija virtuves ēdienu pamatā, taču tā ir izplatīta arī citviet pasaulē. Iesakām visiem šo gardo un viegli pagatavojamo gaļas ēdienu. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

8.40 eur/kg

2 kg in stock

1.1
Produkta cena
SKU 1000027 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.