Liellopa sēklinieki BIO

Buļļa sēklinieku gaļai ir ļoti līdzīga tekstūra govs aknai, kā arī citiem liellopa gaļas produktiem. Visbiežākais šī produkta pagatavošanas veids ir – apviļāt tos mīklā un izvārīt eļļā. Tos var arī sautēt un iekļaut kā sastāvdaļu buljonā. Pēdējā laikā šefpavāri tos arvien biežāk iekļauj dažādu tradicionālo virtuves ēdienu sastāvā.

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Print

NEGANTIgardi Klinšaino kalnu austeres

Gatavošanas laiks1 hour
Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums NEGANTIgardi liellopa sēklinieki
  • 3 gab. Vistas olas
  • Eļļa, piens, malti melnie pipari, sāls

Pagatavošanas soļi

  • Izpakojiet NEGANTIgardI liellopa sēkliniekus. Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai,griezums garšos kā svaigi griezts.
  • Sagrieziet sēkliniekus strēmelītēs.
  • Atsevišķā traukā sajauciet miltus ar sāli un pipariem. Un vēl vienā traukā sajauciet olas ar pienu, pienu pievienojiet 1/3 no olu apjoma un samaisiet.
  • Nokoncentrējaties, ka arvienu roku apviļāsiet griezumus miltos, bet ar otru olā, savādāk sanāks liela ķēpa, ja visu dara ar vienu roku. Sāciet ar griezumu apviļāšanu miltos, tad olā, tad atkal miltos, tad atkal olā un tad pēdējo reizi miltos. 
  • Cepiet apviļātos griezumus palielā eļļas daudzumā, līdz tie apbrūninās. Eļļai jābūt karstai.
  • Kad uzkodas ir brūnas novietojiet tās uz šķīvja, kuram uzklāta salvete, kura uzsūks lieko eļļu.Brīnišķīgas un ļoti garšīgas uzkodas gatavas! 

Apraksts

Šī produkta nosaukums daudziem cilvēkiem liek novērsties. Taču lieki! Buļļa sēkliniekus ir iespējams pagatavot ļoti daudzos veidos. Un, ja tas tiek izdarīts pareizi, tad garša neliks jums vilties. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

8.05 eur/kg

1.24 kg in stock

0.5
Produkta cena
SKU 1000028 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.