Ražots pēc Itāļu receptēm!

Zemnieku saimniecība Mazlauri atrodas Krimuldas novadā Lēdurgas pagastā. Tā jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar piena lopkopību, un šobrīd ganāmpulkā ir 70 slaucamas govis un 60 teles. Saimniecība apsaimnieko arī 130 ha zemes. ZS Mazlauri, pateicoties videi draudzīgai saimniekošanai, ražo Extra klases pienu. ZS Mazlauri šobrīd ir kustības SlowFood biedri.

 
Rehtšprehera siers ir unikāls ar to, ka tiek ražots no tikko slaukta, nepasterizēta un arī nedzesēta savu gotiņu piena. Siers tiek ražots pēc itāļu receptēm un tas tiek gatavināts vismaz 2 mēnešus līdz pat 12 mēnešiem, pēc tradicionālām metodēm, pareizā mitrumā un temperatūrā.
Šobrīd piedāvājumā Goudas, Tallegio, Emmental un Parmesan tipa sieri.