BIO Balto sīpolu pulveris

Maltās gaļas ēdienos un kotlešu masai īpaši labi iederas sīpolu pulveris, ko pievienojam garšas papildināšanai un gaļas garšas izcelšanai, jo svaigu sīpolu nav iespējams tik smalki sasmalcināt kā pulveri. Balto sīpolu pulveris būs neiztrūkstoši pikanta piedeva arī dip mērcēm pie svaigiem sakņu dārzeņiem vai salātiem, pulveri varam pievienot arī zaļajiem lapu salātiem, graudaugu ēdieniem, putrām, pērļu grūbām un sēņu ēdieniem.

Apraksts

Sastāvs: 100% baltie sīpoli, izkaltēti un samalti ērtai lietošanai. Kaltēti sīpoli kā pamata garšviela latviešu virtuvē iederas ļoti daudzos un dažādos ēdienos. Īpaši aromātisku, pikantas garšas noti sīpolu pulveris piešķir krāsnī ceptiem dārzeņiem, sacepumiem, zupām, mērcēm (gan siltām, gan aukstām), salātiem, humusam, to pievieno arī marinādēs. Dažādi cepumi, maize, sīpolu grauzdiņi, sāļie krekeri nav iedomājami bez sīpolu pulvera. Tāpat arī dažādi gaļas ēdieni, cepeši, maltās gaļas ēdieni.

3.10

Noliktavā 4 prece/-es

Absolūts ēd ir kļuvis par logo arī mūsu, Lipsku ģimenes saimniecībai. Mūsu sirdslieta ir – DĀRZEŅI. Ziemas/pavasara sezonā piedāvājam mikrozaļumus, bet vasaras/rudens sezonā –  arī sezonālas dārzeņu kastes. Esam arī mājražotāji, un pie mums top arī dārzeņu, zaļumu, ogu un sēņu pulveri, sukādes un arī tējas bumbas.

Saimniecība ir bioloģiski sertificēta.  Atrodamies Krimuldas novadā, netālu no Inciema. 

Ilze, pēc izglītības filozofs, Juris, ekonomists, bet abi izgājuši bioloģiskās lauksaimniecības kursus, un mācāmies praksē iepazīt savu zemi un būt saskaņā ar dabu, audzējot dārzeņus un zaļumus, kuriem būtu jābūt ikviena cilvēka ēdienkartes pamatā. 

Tā nu šobrīd mūsu ģimenes pamatnodarbošanās ir – lauksaimnieki. Zemnieki. :) Ļoti skaists vārds, ne? Dzīvojam mēs laukos, tiešām skaistā vietā prom no lieliem ceļiem, mežu ielokā, un audzējam… ko nu varam izaudzēt. Turklāt – audzējam visu cauru gadu. Zaļumu. Un to piedāvājam arī jums – mikrozaļumu veidā pat vislielākajā ziemas salā. 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email