BIO vistu olas

Olu minimālais neto svars 530g

Apraksts

Ēdiens, ko ēd dējējvistas, ir būtiskākais faktors, kas nodrošina bioloģiski sertificēto olu kvalitāti. Kvieši, saulespuķu sēklu rauši un kukurūza ir tikai dažas no sastāvdaļām, kuras tiek rūpīgi atlasītas vistiņu barībai, un tieši šī barība nodrošina bioloģisko olu izcilo uzturvērtību un garšu! Iepakojumā 10gab.

3.62

Noliktavā 11 prece/-es

Produkta kategorijas , Ražotājs

SIA “EK Ovo”, kuru vada straupietis Nauris Vītols, aizsākumi meklējami 2012. gadā. Saimniecība ražo brīvos apstākļos audzētu dējējvistu olas, un uzņēmuma produkciju iecienījuši gan vietējie, gan citu novadu iedzīvotāji un, protams, konditori. 2015. gadā N. Vītols uzsāka visai sarežģītu un darbietilpīgu procesu pārejai uz bioloģisko saimniecību, kas ilga divus gadus. Smagais darbs atmaksājās, un 2017. gadā tika iegūts ES bioloģiskais marķējums – “Zaļā ekolapa”. N. Vītols uzsver, ka ēdiens, ko ēd dējējvistas, ir būtiskākais faktors, kas nodrošina bioloģiski sertificēto olu kvalitāti. Kvieši, saulespuķu rauši un kukurūza ir tikai dažas no sastāvdaļām, kuras tiek rūpīgi atlasītas vistiņu barībai, kas nodrošina garšīgas augstas kvalitātes olas.

SIA “EK Ovo” ir kļuvusi par pirmo lielo bioloģiski sertificēto olu ražotāju Latvijā. Un “BIO” olas ir marķētas ar atzīmi “0”.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email