BIO RUDZU SALDSKĀBMAIZE AR MEDU

Sastāvdaļas: BIO rudzu milti bīdelētie (60%), ūdens, BIO medus, dabīgais ieraugs (bio rudzu milti, ūdens, bio cukurs), BIO cukurs, BIO ķimenes, sāls. Iepakojums ~400g

Apraksts

Medus procesiem, ne garšai! Parasti saldskābo maizi cep no tīriem kviešiem vai tikai nedaudz pievieno rudzus, jo no tīriem rudziem ir grūti izcept labu saldskābmaizi. Izmantots tiek tikai rudzu grauda viducītis, bez ārējās čaulītes (bez klijām). Rudzos ir mazāk lipeklis, tāpēc iznāk veselīgāk nekā no kviešiem.

3.15

Noliktavā 10 prece/-es

Produkta kategorijas , Ražotājs

Saules Klaips. Tā ir maize cilvēkiem, kam ir svarīgi ko tie ēd. Pirms iekosties maizes rikā – zināt kur un kā audzis grauds, kādās dzirnavās malts, kā mīcīts, raudzēts un cepts kukulītis. Saules Klaipa maizīte tiek cepta no graudiem, kas audzēti bioloģiskā saimniecībā, kur saimnieko pārdomāti un ilgtspējīgi, kur milti tiek malti uz dzirnakmeņiem. Maizi mīca abrā un ar rokām. Raudzēta ilgstoši, tādejādi izejot visus būtiskos procesus, kuri ir svarīgi, lai maize būtu augstvērtīga un veselīga. Cepta īstā, ar malku kurināmā maizes krāsnī, ievērojot gadsimtiem pārbaudītas tradīcijas.

Mēs esam tas, ko mēs ēdam! Piemēram, vai zinājāt, ka industriāli audzētos rudzu graudus divas nedēļas pirms nokulšanas miglo ar ķīmisku vielu, ar kuru pavasarī iznīdē nezāles? Tāpēc domājam ko ēdam, lasām sīkajā drukā rakstītās sastāvdaļas, neļaujam sevi mānīt un izvēlamies Bio!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email