Izcept’ reņģ’ iekš ‘ etiķ’.

Zivju kulinārija fasēta ar rokām stingros plastmasas trauciņos ar vāciņu. Norādītais svars ir bruto svars (zivs + marināde vai mērce), var būt novirze ± 10g. ceptas reņģu filejas 90%, kviešu milti, olas,  ūdens, cukurs, etiķis, sīpoli, sāls.

Apraksts

Ceptas reņģu filejas etiķa marinādē.  Produkts tiek gatavots pēc senas vietējās receptes, gatavs ēšanai. Marināde nav stipra- drīzāk saldskāba. Garšīga uzkoda vai pamatēdiens pie kartupeļiem un biezpiena. Zivis tiek ķertas Baltijas jūrā.  Reņģu zvejošanā piedalās pats saimnieks. Iepakojums: 250 g .

3.62

Nav noliktavā

Produkta kategorijas , Ražotājs

Zvejnieku sēta „Dieniņas” atrodas pašā ceļa Engure – Kolka malā. Bērzciemā- skaistas, īpatnējas dabas vidū. Līdz jūrai tikai kādi 60 metri. Līdz pat jūras malai zālājs un pāri jūras zālājam stiepjas skaista laipa 157 m jūrā. Seklajā lagūnā un gar krastu augošajā meldrājā mājo daudz putnu.  „Dieniņu” mājas saimnieki cenšas saglabāt zvejniecības un zivju apstrādes tradīcijas, uzturēt dzīvu zvejnieku sētas gaisotni, apkopot zvejniekciema kultūrvēsturisko mantojumu. Māju saimnieks Oskars ir zvejnieks jau vismaz piektajā paaudzē. Pamatu pamats ir, un mēs cenšamies saglabāt nākamajām paaudzēm to, kas vēl palicis- tā saka māju saimniece Iveta. Galvenā saimnieku motivācija, popularizējot zvejniekciema vēsturi un ikdienu, ir mīlestība pret savu dzimto zemi un dzimto ciemu. Zivju produkti Zvejnieku sētā Dieniņas tiek gatavoti pēc senām, mantotām, vietējām zivju apstrādes receptēm, pielietojot īpašu, tikai šai vietai raksturīgu zivju apstrādes tehnoloģiju. Zivju gatavošanā netiek izmantoti mākslīgie konservanti. Zvejnieku sētas Dieniņas piedāvā kūpinātas zivis un zivju kulinārijas produktus.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email