liellopa aste

7.00 eur/kg

Liellopa aste ir īpašs gaļas produkts, no kura var pagatavot pārsteidzoši gardus sautējumus, zupas un pat mērces. Šajā produktā nav daudz gaļas, un tās pašas iegūšana prasa diezgan daudz darba, taču gala rezultāts ir tā vērts. Lai gan gaļa ir garda, lielākais šī produkta ieguvums ir gatavošanas rezultātā iegūtais šķidrums. Liellopa aste ir ļoti sīksta, jo sastāv no ļoti daudziem saistaudiem, kuri pareizas pagatavošanas rezultātā pārtop par zeltainu želeju.

Nav noliktavā

Apraksts

Jo lēnāk un zemākā temperatūrā jūs to gatavosiet, jo sulīgāka tā būs. Lai saistaudi sadalītos želatīnā, aste ir kādu laiku jāapcep 80° C temperatūrā. Gatavojiet pēc iespējas ilgāk, cik vien laiks jums ļauj, tad iegūsiet labāko rezultātu, taču nekad šo gaļu negatavojiet temperatūrā virs 135° C. Lai iegūtu dziļāku un bagātīgāku garšas buķeti, gatavojot gaļu uz lēnas uguns, ieteicams izmantot svaigus garšaugus un kaulu buljonu. Nekad kā šķidrumu neizmantojiet tikai parastu ūdeni. Un nebaidieties no skābuma. Beidzot sautēšanu, pievienojiet ēdienam nedaudz klāt etiķi vai svaigus citrusaugļus.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “liellopa aste”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

×

Cart