liellopa Briskets

12.00 eur/kg

Šī milzīgā gaļas gabala gatavošana aizņem visu dienu, taču rezultāts ir tā pūļu vērts. Briskets ir liellopa krūšu daļas muskulis, kas atbild par kustību. Tā kā mūsu liellopi ganās dabiskās ganībās, tad šis muskulis tiek ļoti bieži nodarbināts, tādēļ iegūtā gaļa ir ļoti garda, taču sīksta. Tāpēc tā ir lieliski piemērota lēniem ēdiena gatavošanas veidiem, kā, piemēram, kūpināšanai. Krūšu daļas gaļu veido divi dažādi muskuļi, kas savienoti ar taukumu, tādēļ pagatavotā gaļa iegūst neticami sulīgu un piesātinātu garšu.

Noliktavā 1.17 prece/-es

Product Price
SKU: 1000015 Kategorija:
Iesaki saviem draugiem!

Apraksts

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, kad kauli pilnībā atdalās no gaļas, liellopa krūšu daļas gaļu gatavo vairākas stundas 80° C temperatūrā. Šajā laikā cietie saistaudi izkūst un maigā gaļa atdalās no tās kauliem, samazinoties arī iespējai, ka gaļa kļūs sausa. Ja jūs dodat priekšroku gaļas kūpināšanai, vienmēr izvēlaties atbilstošas koksnes malku. Kā arī, pirms kūpināšanas, pārliecinieties, lai gaļa būtu pēc iespējas sausāka, tad kūpināšanas procesā dūmi gaļu labāk apdūmos.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “liellopa Briskets”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *