liellopa fileja

37.00 eur/kg

Tas ir liellopa gaļas Svētais Grāls. No visas 1200 kg liellopa gaļas tikai 2 līdz 3 kg veido tīru filejas gaļu, kas ir vismaigākais no visiem produktiem. Kā jau visa mūsu liellopu gaļas produkcija, arī liellopa fileja tiek nogatavināta vismaz divas nedēļas, kā rezultātā rodas vienreizēja garša, kas izceļas uz visu pārējo fona. Fileja ir pilnīgi kaut kas pretējs steikam ar kaulu. Visu lielo gaļas gabalu sauc par fileju, bet sagriezts mazākos gabalos tas tiek dēvēts par gaļas medaljonu, kas ir vismaigākais muskulis visā dzīvnieka ķermenī. Šī mīkstā, mazāk darbinātā muskuļa šķiedras rada brīnumainu steiku, kuram gandrīz nekas nav jāatdala – tīra gaļas laime.

Noliktavā 0.33 prece/-es

Product Price
SKU: 1000012 Kategorija:
Iesaki saviem draugiem!

Apraksts

Šajā filejā nav daudz taukuma, tādēļ tā ir ātri pagatavojama augstā temperatūrā. Mērķis ir panākt patīkamu apdegumu no ārpuses, vienlaicīgi saglabājot iekšējo temperatūru līdz sulīgiem 55° C (vidēji izcepts). Esiet uzmanīgi, lai nepārceptu šo maigo gaļu, jo tādā gadījumā tā kļūs sausa un grūti saēdama. Un visbeidot, kad fileja ir gatava, ļaujiet tai nedaudz ievilkties un tad pasniedziet ar Bernēzes (Bearnaise) mērci. Tā ir tehniski grūti pagatavojama mērce, bet rezultāts ir tā vērts.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “liellopa fileja”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *