Liellopa gulašs gaļas gabali BIO
€11.00 eur/kg
Gulaša gaļa ir paredzēta tādām reizēm, kad, gatavojot, jūs vēlaties, lai visa māja brīnišķīgi smaržotu un vakariņas būtu ikviena pie plīts pavadītā mirkļa vērtas.
33 kg in stock
Apraksts
Lai iegūtu dziļāku un bagātīgāku garšas buķeti, gatavojot gaļu uz lēnas uguns, ieteicams izmantot svaigus garšaugus un kaulu buljonu. Beidzot sautēšanu, pievienojot gaļai klāt arī nedaudz etiķi vai svaigus citrusaugļus, lai piesātinātu vēl vairāk visas šīs brīnišķīgās garšas.

Omes Pavasara Gulašs
Pavasarī kad vajag daudz spēka un vienlaicīgi jānomet kilogrami pludmalei talkā nāks Omes gulašs
Porcijas 4
Sastāvdaļas
- 1 kg NEGANTIgardi liellopa gulašs
- 1 gab. Paliels baltais sīpols
- 1 gab. Ķiploks (visa galviņa)
- 5-6 gab. Jaunie burkāni
- 1 sauja Čilli piparu
- 1 bunte Bunte svaigu zaļumu no Omes dārza - baziliks, piparmētra, puplaksis, selērijs, maijlociņi, rozmarīns un ķiploka laksti
- 0.5-1 l liellopa kaulu buljons
- Sāls, pipari
Pagatavošanas soļi
- Gulaša gaļas kubiņus uz karstas pannas un nedaudz apcep brūnus no ārpuses.
- Tikmēr mizojam burkānus un ķiplokus.
- Pārlej ar kaulu buljonu, sautē minūtes 40.
- Pievieno Omes zaļumus un turpina sutināt.
- Sīpolus, čilī, ķiplokus, burkānus apcep brūnus sālī, piparos , kas aizņem ap 15 minūtēm.
- Apceptos dārzeņus pievieno gaļai - pievienojam sāli un piparus pēc garšas, sautējam līdz burkāns ir mīksts, tas aptuveni ir minūtes 10 .
- Kam tīk maigāka garša var pievienot saldo krējumu un pasautē aptuveni 10min.
- Mielojamies piekožot svaigu sīpolu maizes vietā un kādu lielisku Latvijas gaišo alu! Lai labi garšo!
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.