liellopa Osso Buco

10.00 eur/kg

Osso Buco ir liellopa stilba gabals, kas sagriezts šķēlēs. Šis gabals ir ļoti intensīvi strādājošs muskulis, kas apņem kaula smadzeņu kaulu. Lēnām gatavojot zemā temperatūrā, gaļa kļūst maiga un kaula smadzenes mīkstas, papildinot tā jau lielisko garšu. Padoms: pievienojiet Osso Buco klāt nākamajam buljonam, ko gatavosiet, lai padarītu to īpaši sātīgu! Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

Noliktavā 13 prece/-es

Product Price
SKU: 1000023 Kategorija:

Apraksts

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, kad gaļa pilnībā atdalās no kaula, jums vajadzēs Osso Buco gatavot 80° C temperatūrā un jārēķinās ar pāris stundām laika. Ilgais gatavošanas process ļauj sadalīties saistaudiem un saglabāties gaļas sulīgumam. Gatavojot gaļu uz lēnas uguns, sautēšanās procesā vēlams pievienot klāt no kauliem pagatavoto buljonu kopā ar svaigiem garšaugiem. Beidzot sautēšanu, pievienojot gaļai klāt arī nedaudz etiķi vai svaigus citrusaugļus, lai piesātinātu vēl vairāk visas šīs brīnišķīgās garšas.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “liellopa Osso Buco”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

×

Cart