BIO Piparmētru pulveris

Jogurta piparmētru pulvera mērce garšos vienlīdz lieliski kā ar jaunajiem kartupeļiem, tā arī svaigām zemenēm. Tā kā mētras lieliski izceļ ceptu kartupeļu un zivs garšu, nākamreiz pievieno nedaudz piparmētru pulvera arī ceptiem kartupeļiem, zivju ēdieniem vai arī wok dārzeņiem.Piparmētru pulveris lieliski piestāv ne vien dārzeņiem, bet arī augļiem, ar sieru, gaļu, putna gaļu un jēra gaļu. Tas lieliski papildina cepešus – vistas gaļas, cūkgaļas un teļa gaļas cepeša garšu. Droši pievieno šķipsniņu piparmētru pulvera arī sviestā apceptiem jaunajiem kartupeļiem un zirnīšiem, zaļo zirnīšu krēmzupai, tomātiem un baklažāniem. Salātiem, zaļiem salātiem un gurķiem, salātu mērcēm pievienojot pavisam nedaudz piparmētru pulvera, to garša lieliski atdzīvojas. Arī aukstie ēdieni – gurķu zupa vai svaigu augļu salāti, garšo burvīgi ar šķipsniņu piparmētru pulvera. Savukārt, kopā ar pētersīļu pulveri piparmētru pulveris lieliski garšo tabulē salātos ar kuskusu vai bulguru, bet kopā ar ķiploku pulveri tas burvīgi piestāv brusketas maizei ar grilētu baklažānu.

Apraksts

Sastāvs: 100% piparmētras, izkaltētas un samaltas ērtai lietošanai. Piparmētru pulveris piešķir ēdienam burvīgu svaigumu. Tas burvīgi piestāv dažādos kokteiļos, desertos, pie saldumiem, krēmiem, pie šokolādes kūkas vai šokolādes musa, kā arī pie vasarīgiem dzērieniem to aromatizēšanai. Piparmētru pulveri pievieno pie mīklas konditorejas izstrādājumos, atsvaidzinošiem sorbetiem, jogurta dzērieniem (ko pasniedz pie asiem ēdieniem).

3.45

Noliktavā 5 prece/-es

Absolūts ēd ir kļuvis par logo arī mūsu, Lipsku ģimenes saimniecībai. Mūsu sirdslieta ir – DĀRZEŅI. Ziemas/pavasara sezonā piedāvājam mikrozaļumus, bet vasaras/rudens sezonā –  arī sezonālas dārzeņu kastes. Esam arī mājražotāji, un pie mums top arī dārzeņu, zaļumu, ogu un sēņu pulveri, sukādes un arī tējas bumbas.

Saimniecība ir bioloģiski sertificēta.  Atrodamies Krimuldas novadā, netālu no Inciema. 

Ilze, pēc izglītības filozofs, Juris, ekonomists, bet abi izgājuši bioloģiskās lauksaimniecības kursus, un mācāmies praksē iepazīt savu zemi un būt saskaņā ar dabu, audzējot dārzeņus un zaļumus, kuriem būtu jābūt ikviena cilvēka ēdienkartes pamatā. 

Tā nu šobrīd mūsu ģimenes pamatnodarbošanās ir – lauksaimnieki. Zemnieki. :) Ļoti skaists vārds, ne? Dzīvojam mēs laukos, tiešām skaistā vietā prom no lieliem ceļiem, mežu ielokā, un audzējam… ko nu varam izaudzēt. Turklāt – audzējam visu cauru gadu. Zaļumu. Un to piedāvājam arī jums – mikrozaļumu veidā pat vislielākajā ziemas salā. 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email