BIO Sarkano sīpolu pulveris

Sarkano sīpolu pulveris uzlabo garšu pākšaugu ēdieniem, papildina apceptu kraukšķīgu kartupeļu garšu, tas lieliski iederas tomātu ēdienos. Arī dažādas uzkodas, mājās gatavots popkorns, sāļie krekeri, dažādi sāļie cepumiņiem, dip mērces iegūst patīkamu pikantu un aromātisku garšas noti, pievienojot tiem sarkano sīpolu pulveri. Ja nevēlies salātiem pievienot svaigu sīpolu, sarkano sīpolu pulveris būs lieliska alternatīva, kas nevainojami papildinās garšu taviem grieķu salātiem vai tabulē (kuskusa vai bulgura) salātiņiem.

Apraksts

Sastāvs: 100% sarkanie sīpoli, izkaltēti un samalti ērtai lietošanai. Sarkano sīpolu pulveris ir saldākas un maigākas garšas pulveris nekā balto sīpolu pulveris, kas pavisam neuzkrītoši papildina un uzlabo dažādu ēdienu garšu, kur nepieciešams sīpols. Sarkano sīpolu pulveris piestāv gan zupām, gan mērcēm, gan arī dažādiem salātiem, arī humusam, cepumiem un maizei.

3.45

Noliktavā 3 prece/-es

Produkta kategorijas , Ražotājs

Absolūts ēd ir kļuvis par logo arī mūsu, Lipsku ģimenes saimniecībai. Mūsu sirdslieta ir – DĀRZEŅI. Ziemas/pavasara sezonā piedāvājam mikrozaļumus, bet vasaras/rudens sezonā –  arī sezonālas dārzeņu kastes. Esam arī mājražotāji, un pie mums top arī dārzeņu, zaļumu, ogu un sēņu pulveri, sukādes un arī tējas bumbas.

Saimniecība ir bioloģiski sertificēta.  Atrodamies Krimuldas novadā, netālu no Inciema. 

Ilze, pēc izglītības filozofs, Juris, ekonomists, bet abi izgājuši bioloģiskās lauksaimniecības kursus, un mācāmies praksē iepazīt savu zemi un būt saskaņā ar dabu, audzējot dārzeņus un zaļumus, kuriem būtu jābūt ikviena cilvēka ēdienkartes pamatā. 

Tā nu šobrīd mūsu ģimenes pamatnodarbošanās ir – lauksaimnieki. Zemnieki. :) Ļoti skaists vārds, ne? Dzīvojam mēs laukos, tiešām skaistā vietā prom no lieliem ceļiem, mežu ielokā, un audzējam… ko nu varam izaudzēt. Turklāt – audzējam visu cauru gadu. Zaļumu. Un to piedāvājam arī jums – mikrozaļumu veidā pat vislielākajā ziemas salā. 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email