BIO Tomātu pulveris

Arī grauzdētas siermaizītes izdodas burvīgi ar tomātu pulveri – aromātiskas un ar izteiktu, bagātīgu tomātu unkūstoša siera garšu. Gardas mājas tomātu mērces vai kečupa pagatavošanai tomātu pulverim pievieno ūdeni,garšas balansam nedaudz cukura vai medus, citrona sulu, sāli un piparus – un baudi to kopā ar mājās gatavotupastu, uz picas vai uz kraukšķīgām karstmaizītēm. Tomātu pulveri pārkaisi mājās gatavotam brīvdienupopkornam vai humusam. Burvīgu garšas niansi tomātu pulveris piešķir arī kazas sieram, jogurtam un sviestam.  

Apraksts

Sastāvs: 100% tomāti, izkaltēti un samalti ērtai lietošanai.Kaltēti tomāti arī ir viens no produktiem, kas ēdienam piešķir īpašo umami garšu. Tāpēc tomātu pulveris ar savuizteikti dabīgo tomātu garšu ir burvīga piedeva gan siltām, gan aukstām mērcēm, pastas mērcēm, nūdelēm,zupām, sautējumiem, dārzeņu dipiem, salātiem, salātu vai dipa mērcēm vai vienkārši uz biezpiena, mājas siera.

4.95

Noliktavā 4 prece/-es

Produkta kategorijas , Ražotājs

Absolūts ēd ir kļuvis par logo arī mūsu, Lipsku ģimenes saimniecībai. Mūsu sirdslieta ir – DĀRZEŅI. Ziemas/pavasara sezonā piedāvājam mikrozaļumus, bet vasaras/rudens sezonā –  arī sezonālas dārzeņu kastes. Esam arī mājražotāji, un pie mums top arī dārzeņu, zaļumu, ogu un sēņu pulveri, sukādes un arī tējas bumbas.

Saimniecība ir bioloģiski sertificēta.  Atrodamies Krimuldas novadā, netālu no Inciema. 

Ilze, pēc izglītības filozofs, Juris, ekonomists, bet abi izgājuši bioloģiskās lauksaimniecības kursus, un mācāmies praksē iepazīt savu zemi un būt saskaņā ar dabu, audzējot dārzeņus un zaļumus, kuriem būtu jābūt ikviena cilvēka ēdienkartes pamatā. 

Tā nu šobrīd mūsu ģimenes pamatnodarbošanās ir – lauksaimnieki. Zemnieki. :) Ļoti skaists vārds, ne? Dzīvojam mēs laukos, tiešām skaistā vietā prom no lieliem ceļiem, mežu ielokā, un audzējam… ko nu varam izaudzēt. Turklāt – audzējam visu cauru gadu. Zaļumu. Un to piedāvājam arī jums – mikrozaļumu veidā pat vislielākajā ziemas salā. 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email