Zelta sviests

Kā top Zelta sviests? Sviestam ilgstošas un lēnas karsēšanas procesā tiek atdalītas olbaltumvielas un ūdens, rezultātā tiek iegūti tīri piena tauki - bagāti ar A, D un E vitamīniem. Sviestam ir īpaša konsistence, garša un smarža, kas radusies karsēšanas procesā. Zelta sviests ir dabīgs produkts - tas nesatur krāsvielas un konservantus. 100g produkta satur 99,8g tauku. Enerģētiskā vērtība 898 kcal/3693 kJ.

Apraksts

Zelta sviests (zināms arī kā gī sviests) ražots no Latvijā iegūta augstākās kvalitātes sviesta.Zelta sviestam piemīt vairākas vērtīgas īpašības – tas satur daudz A, D un E vitamīnu, uzlabo imūnsistēmu, veicina gremošanu.Zelta sviestu lieto gaļas, zivs un dārzeņu cepšanai, kā piedevu sautējumiem, mērcēm, putrām, zupām, kā arī tradicionālā veidā – uz sviestmaizēm. Sviestu izmanto arī kā kosmētisku līdzekli, kas baro un mīkstina ādu. Pieejams 165g iepakojumā.

3.46

Noliktavā 10 prece/-es

Produkta kategorija Ražotājs

Siera ražotne Raunā ir Ceriņu ģimenes uzņēmums un vienīgā vieta visā Baltijā, kurā top aromātiskais Zaļais siers. Īpašākā no Zaļā siera sastāvdaļām – garšaugs sierāboliņš – aug pašu dārzā. Ražotnē top arī citi beramie (!) sieri – siers ar garšaugiem un siers Ķiplociņš. Gardēžu iecienīta ir arī pikantā uzkoda knapsieriņš, kas perfekti sader ar glāzi vēsa alus. Viens no vērtīgākajiem produktiem, kas top ražotnē, ir Zelta sviests jeb plašāk zināms kā gī sviests. Beramo sieru klāstu veiksmīgi papildina 15 veidu Mājas makaroni un 4 veidu Mājas nūdeles, kas top no augstākās kvalitātes kviešu miltiem un svaigām vistu olām.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email