Liellopa astes zupa
Еда Dinner, Vakariņas
Keyword Liellopa gaļa, zupa
Время приготовления40 минут минут
Время готовления4 час час 30 минут минут
Количество порций 4
Ингредиенты
- 1 Упаковка NEGANTIgardi bio liellopa aste
- 3 selerijas kāti
- 2 gb морковки
- 3 столовые ложки Tomātu pasta
- 1 zariņš rozmarīns
- 2 zariņi timiāna
- 7 gb pipari
- 3 gb Душистый перец
- 2 gb лавровый лист
- 1/3 glāzes portvīna
- 5 gb krustnagliņas
- 1 столовые ложки Worčesteras mērce
- 3 столовые ложки milti
- 1 gb sīpols
- 3 столовые ложки eļļa
- Kapāts pētersīlis
- Čili asumam, ja nepieciešams
- Krējums pēc vēlēšanās
Приготвление
- Atkausējam un nosusinām liellopa astes gabaliņus
- Astes gabaliņus apviļā miltos un apcep brūnus katliņā kur ieliets nedaudz eļļas, tad gabaliņus izņem no katla un ieliek citā traukā
- Tajā pašā katlā apcepam sīpolus, ja nepieciešams pievieno nedaudz eļļu. Kad sīpoli ir kļuvuši caurspīdīgi katliņa pievieno a[ceptos gaļas gabaliņus, pārlej pāri buljonu, pievieno tomātu pastu un vāra 3,5 stundas
- Pie vārīšanās pieliek klāt buntīti garšvielu (iekš marlītes, lai, kad gatavs varat izņemt) sasietas garšvielas, rozmarīnu, timiānu piparus parastos un smaržīgos, lauru lapas, krustnagliņas.
- Pēc tam astes gabaliņus izņem, atdala gaļu no kauliem un liekatpakaļ katliņā vārīties
- Pievieno seleriju un burkānu gabaliņus un vāra aptuveni 15minūtes, kamēr burkāni ir mīksti, pēc garšas pieliek sāli vai soju vai abus
- Приятного аппетита!