Печать

Liellopa ribiņas uz grila

Еда Pusdienas, Svētki, Vakariņas
Keyword gaļa, gaļas ēdieni, Grilēšana, Grils, Liellopa gaļa, liellopa gaļa receptes, Liellopa ribiņas, Ribiņas

Ингредиенты

  • 1 Iepakojums Говяжьи ребрышки
  • 1 Folija
  • 1 Garšvielas pēc izvēles

Приготвление

  • Iegādājoties jau iemarinētas NEGANTIgardi liellopa ribiņas, tev atliek tās pirms gatavošanas ietīt folijā, ielikt 150grādos sakarsētā cepeškrāsnī, ar kaulu pusi uz restītēm. Zem restītēm iesakām palikt pannu ar ūdeni, kurā tecēt gaļas sulām, ja nu tādas izsūcas no folijas.
  • Ribiņas cepeškrāsnī cep apmēram 1-2 stundas, līdz tās ir mīkstas. Mūsu sagatavotie gabaliņi ir nelieli, tāpēc nebūs nepieciešama daudz ilgāka gatavošana.
  • Pēc ribiņu izcepšanas, nolej gaļas sulu bļodiņā, un ietin jaunā folijā - šādi izceptu gaļu ledusskapī var droši glabāt līdz pat divām diennaktīm, pirms likšanas uz grila.
  • Kad grils iekurts, ribas liek uz tā, un apbrūnina, piešķirot tām neatkārtojamu grilētas gaļas aromātu!
  • Labu apetīti, lai gardi!