Liellopa_steiks_Bio_gaļa_Steika gaļa_Svaiga_gaļa_NegantiGardi_стейк из говядины_ Beefsteak
Print

BIO Liellopa Flank steiks

Блюдо Pusdienas, Vakariņas
Sagatavošanas laiks10 minutes
Gatavošanas laiks15 minutes
Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 1 gab. NEGANTIgardi  BIO Liellopa Flank steiks
  • 50-100 g sviests
  • 1 gab. Ķiploka galviņa
  • Sāls, pipari, rozmarīna zariņš

Pagatavošanas soļi

  • Izpakojiet NEGANTIgardi steiku. Pagaidiet, lai griezums sasniedz istabas temperatūru, nosusiniet griezumus ar salveti.Iemasējiet griezumu ar nelielu daudzumu eļļas, apkaisiet ar sāli un pipariem,un lieciet uz karstas pannas cepties. Cepiet divas minūtes no katras puses, tad pievienojiet sviestu, ķiplokus, rozmarīna zariņu un turpiniet cept divas minūtes uz katras puses grozot pa minūtei.
    Liellopa_steiks_Bio_gaļa_Steika gaļa_Svaiga_gaļa_NegantiGardi_Говядина грудинка, спинка, филе, огузок,_beef_organic beef_minced meat_meat_
  • Liellopa_steiks_Bio_gaļa_Steika gaļa_Svaiga_gaļa_NegantiGardi_Говядина грудинка, спинка, филе, огузок,_beef_organic beef_minced meat_meat_
  • Lai būtu vidēji jēls steikam jāsasniedz 60 grādu temperatūra, bet lai būtu vidēji izcepts iekšpusē jābūt 70 grādiem. Kad steiks ir gatavs noņemiet to no pannas un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet atpūsties vismaz 5 min. Kad steiks atpūties sagrieziet to smalkās šķēlēs pretēji gaļas šķiedru virzienam. Strēmelītes lieliski garšo ietītas tortiljā ar piedevām, vai starp pārgrieztu svaigi ceptu “radziņu” ar mērcīti. 
    Liellopa_steiks_Bio_gaļa_Steika gaļa_Svaiga_gaļa_NegantiGardi_
Iesaki saviem draugiem!