Menu
Cūkas Chop steiks uz pannas ar rozmarīnu
Блюдо Dinner, Main Course, Pusdienas, Vakariņas
virtuve American
Keyword bio gaļa, cūkas steiks, cūkgaļa, gaļa, pork, pork steak, steak, steiks
Gatavošanas laiks1 hour hour
Sastāvdaļas
- 1 iepak. BIO Cūkas chop steiks ar kaulu (Saldēts)
- 50-100 g Sviests
- Sāls, Malti melnie pipari, Eļļa
- Rozmarīns
Pagatavošanas soļi
- Izpakojiet NEGANTIgardi steiku. Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
- Sagatavojiet nepieciešamās garšvielas. Jums būs nepieciešami sāls, pipari, olīveļļa, mīksts vai pakusis sviests, 2 ķiploka daiviņas.
- Ļaujiet cūkas gaļas steikam atsalt līdz istabas temperatūrai.
- Nosusiniet griezumu, kuri sasnieguši istabas temperatūru, apkaisiet steika gabalu ar sāli un pipariem.
- Uzskarsējiet pannnu un uzlejiet olīveļļu.
- Kad panna kārtīgi uzkarsusi lieciet uz tās steiku. Cepiet steiku 4 minūtes no katras puses.
- Kamēr pirmā puse cepas, sagatavojiet sviesta rozmarīnu maisījumu. Iemaisiet jau izkusušā sviestā rozmarīna smalki sakapātus rozmarīna zariņus!
- Kad 4 minūtes pagājušas, apgrieziet gaļas griezumu un cepiet vēl 4 minūtes.
- Kad otra puse izcepusies un kļuvusi brūna, uzsmērējiet sagatavoto sviesta maisījumu, pievienojiet pannā svaigu rozmarīna zariņu un ķiploka galviņas! Uzlieciet vāku un pacepiet, kamēr sviets pilnībā izkusis!
- Kamēr gaļa cepās zem vāka, pagatavojiet piedevas. Mēs izvēlējāmies makaronus ar baravikām.
- Kad jēra gaļas griezumi pagatavoti,izņemiet tos no pannas un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet atpūsties vismaz 5 min un pasniedziet kopā ar piedevām!
- Lai labi garšo!