gaļas_receptes_cūkgaļas_receptes_Presa_Steiks_
Print

Cūkas Presa steiks ar krāsnī ceptām bietēm

Блюдо Dinner, Main Course, Pusdienas, Vakariņas
virtuve American
Keyword bio gaļa, cūkas steiks, cūkgaļa, gaļa, pork, pork steak, steak, steiks
Sagatavošanas laiks30 minutes
Gatavošanas laiks1 hour 20 minutes
Porcijas 2

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums Bio cūkas Pressa steiks (Saldēts)
  • Sāls, Malti melnie pipari, Eļļa
  • 3 gab Bio Bietes

Pagatavošanas soļi

  • Izpakojiet NEGANTIgardi steiku.  Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
  • Iesmērējiet gaļu ar olīveļļu un ierīvējeit sāli un piparus
  • Uzkarsējiet pannu, un lieciet cepties steiku. Apcepiet katru pusi 5 minūtes, līdz tas ieguvis zeltaini brūnu virskārtu.

Krāsnī ceptu biešu pagatvošana

  • Bietes tiek gatavotas pirms steika,Pirms cept bietes, vāriet tās katliņā, līdz tās ir vidēji mīkstas. Kad tās izvārījušās, nomizojiet, sagrieziet daiviņās, apberiet ar sāli, pipariem, vai citam iecieninītām garšvielām, iziediet ar olīveļļu un cepiet krāsnī 180 grādos, 50 minūtes.