Jera gala ar kaulu_BIO jēra lāpstiņa_Jēra lāpstiņa ar kaulu_jēra lāpsta_gaļa bez kaula_Jēra lāpstiņa bez kaula_Gaļas ar piegādi_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Svaigas gaļas piegāde_Gaļas piegāde mājās_NegantiGardi_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка _БИО мясо_ягненoк_с костью_доставка мяса
Print

Jēra lāpstiņa ar kaulu

Блюдо Pusdienas
Keyword bio jēra gaļa
Sagatavošanas laiks10 hours
Gatavošanas laiks20 hours
Porcijas 2

Sastāvdaļas

  • 1 gab. NEGANTIgardi jēra lāpstiņa ar kaulu viens iepakojums
  • 100 g. Sviests
  • Sāls, Malti melnie pipari, Eļļa

Pagatavošanas soļi

  • Izpakojiet NEGANTIgardi jēra lāpstiņu ar kaulu.  Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.                                
    Jera gala ar kaulu_BIO jēra lāpstiņa_Jēra lāpstiņa ar kaulu_jēra lāpsta_gaļa bez kaula_Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Svaigas gaļas piegāde_Gaļas piegāde mājās_NegantiGardi_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка _БИО мясо_ягненoк_с костью
  • Nosusiniet griezumus, kuri sasnieguši istabas temperatūru, apkaisiet ar sali un pipariem, un lieciet uz karstas pannas cepties. Pirms likšanas uz pannas uzslakiet nedaudz olīveļļu. Minūti cepiet uz sāna, kur ir taukumiņš, lai tas pakūst. Tad turpiniet cept uz katras plakanās puses 2-3 minūtes.
    Jera gala ar kaulu_BIO jēra lāpstiņa_Jēra lāpstiņa ar kaulu_jēra lāpsta_gaļa bez kaula_Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка _БИО мясо_ягненoк_с костью
  • Pēc tam pievienojiet sviestu un kādu aromātisku garšvielu. Turpiniet cept grozot ik pa minūtei, līdz griezuma vidū tiek sasniegta 52°C temperatūra, tad iznākums būs vidēji jēls).  Ja gribat labāk izceptu tad vienkārši jāpacep ilgāk.
    Jēra lāpstiņa ar kaulu_jēra lāpsta_gaļa bez kaula_Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка_БИО мясо
  • Kad jēra gaļas griezumi pagatavoti, izņemiet  tos no pannas un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet atpūsties vismaz 5 min. Piedevās varat pievienot, jeb ko, kas pašiem garšo!                                                                                                      
    Jera gala ar kaulu_BIO jēra lāpstiņa_Jēra lāpstiņa ar kaulu_jēra lāpsta_gaļa bez kaula_Jēra lāpstiņa bez kaula_Gaļas ar piegādi_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Svaigas gaļas piegāde_Gaļas piegāde mājās_NegantiGardi_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка _БИО мясо_ягненoк_с костью_доставка мяса