Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка_БИО мясо
Print

Jēra lāpstiņa bez kaula

Блюдо Pusdienas, Vakariņas
Sagatavošanas laiks30 minutes
Gatavošanas laiks5 hours
Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 1 gab. NEGANTIgardi jēra lāpstiņa bez kaula
  • 4 gab. Sīpoli
  • 3 gab. Burkāni
  • 0.5 gab. Selerijas sakne vai selerijas kāts
  • 2 gab. Lauru lapas
  • 250 ml Baltvīns
  • Nedaudz milti

Pagatavošanas soļi

  • Izpakojiet NEGANTIgardI jēra gaļas lāpstiņu,nosusiniet, un ļaujiet tai sasilt līdz istabas temperatūrai, aptuveni 0,5-1 h. Ļoti svarīgi, lai griezums būtu uzsilis istabas temperatūrā, tas padarīs pagatavoto gaļu sulīgu. Ja izmantojat griezumu, kurš sasaldēts ar šoka saldēšanas metodi,to no saldētavas uz ledusskapi būtu nepieciešams pārlikt iepriekšējā dienā, lai tas būtu atlaidies (vai ielieciet remdenā ūdens peldē uz 2h) un dariet to pašu,ko ar svaigu griezumu. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.  
  • Ieslēdziet sildīties cepeškrāsni uz 210 0C, ja izmantojat konvekcijas režīmu, vai 230 0C, ja izmantojat tradicionālo režīmu.
  • Cepam traukā salieciet rupji grieztus dārzeņus (burkānus, sīpolus, seleriju), dārzeņiem jābūt aptuveni vienādās proporcijās. Pievienojiet garšvielas (rozmarīnu, timiānu, melnos un smaržīgos piparus, lauru lapas).
    Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jera lapstina_jēra gaļa_jēra gaļa cena_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка_БИО мясо
  • Ierīvējiet jēra gaļu ar sāli un lieciet pa virsu dārzeņiem cepam traukā, ar tauka kārtiņu uz augšu.
    Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка_БИО мясо
  • Cepam trauku ar labumiem ievietojiet krāsnī, un cepiet 20 min., kamēr skaisti apbrūninās
  • Tad samaziniet temperatūru uz 140 0C , ja izmantojiet konvekcijas režīmu, vai 160 0C, ja izmantojiet tradicionālo cepšanas režīmu. Cepam traukā pievienojiet 250 ml baltvīnu un kārtīgi noslēdziet cepam trauku.
    Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка_БИО мясо
  • Turpiniet cept 4-5 stundas. Kad jēra gaļas krūtiņas pagatavotas, izņemiet  tās no cepamtrauka un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet tām atpūsties 20 min.
    Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка_БИО мясо
  • Krūtiņai piedevās varat pievienot, jeb ko kas garšo!
    Jēra lāpstiņa bez kaula_BIO jēra gaļa _jērs BIO_jēra gaļa cena_jēra gaļa receptes_jēra gaļas ragū_jēra gaļās receptes_jēra gaļa cepeškrāsnī_Лопатка ягненка_Лопатка ягненка, запеченная в духовке Подробнее: https://povar.ru/recipes/lopatka_yagnenka_zapechennaya_v_duhovke-Лопатка ягненка_БИО мясо