Print

Liellopa astes zupa

Блюдо Dinner, Vakariņas
Keyword Liellopa gaļa, zupa
Sagatavošanas laiks40 minutes
Gatavošanas laiks4 hours 30 minutes
Porcijas 4

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums NEGANTIgardi bio liellopa aste
  • 3 selerijas kāti
  • 2 gb burkāni
  • 3 ēdamkarotes Tomātu pasta
  • 1 zariņš rozmarīns
  • 2 zariņi timiāna
  • 7 gb pipari
  • 3 gb Smaržīgie pipari
  • 2 gb Lauru lapas
  • 1/3 glāzes portvīna
  • 5 gb krustnagliņas
  • 1 ēdamkarotes Worčesteras mērce
  • 3 ēdamkarotes milti
  • 1 gb sīpols
  • 3 ēdamkarotes eļļa
  • Kapāts pētersīlis
  • Čili asumam, ja nepieciešams
  • Krējums pēc vēlēšanās

Pagatavošanas soļi

  • Atkausējam un nosusinām liellopa astes gabaliņus
  • Astes gabaliņus apviļā miltos un apcep brūnus katliņā kur ieliets nedaudz eļļas, tad gabaliņus izņem no katla un ieliek citā traukā
     
  • Tajā pašā katlā apcepam sīpolus, ja nepieciešams pievieno nedaudz eļļu. Kad sīpoli ir kļuvuši caurspīdīgi katliņa pievieno a[ceptos gaļas gabaliņus, pārlej pāri buljonu, pievieno tomātu pastu  un vāra 3,5 stundas
  • Pie vārīšanās pieliek klāt buntīti garšvielu (iekš marlītes, lai, kad gatavs varat izņemt) sasietas garšvielas, rozmarīnu, timiānu piparus parastos un smaržīgos, lauru lapas, krustnagliņas. 
  • Pēc tam astes gabaliņus izņem, atdala gaļu no kauliem un liekatpakaļ katliņā vārīties
  • Pievieno seleriju un burkānu gabaliņus un vāra aptuveni 15minūtes, kamēr burkāni ir mīksti, pēc garšas pieliek sāli vai soju vai abus
  • Lai labi garšo!