Menu
Liellopa astes zupa
Блюдо Dinner, Vakariņas
Keyword Liellopa gaļa, zupa
Sagatavošanas laiks40 minutes minutes
Gatavošanas laiks4 hours hours 30 minutes minutes
Porcijas 4
Sastāvdaļas
- 1 iepakojums NEGANTIgardi bio liellopa aste
- 3 selerijas kāti
- 2 gb burkāni
- 3 ēdamkarotes Tomātu pasta
- 1 zariņš rozmarīns
- 2 zariņi timiāna
- 7 gb pipari
- 3 gb Smaržīgie pipari
- 2 gb Lauru lapas
- 1/3 glāzes portvīna
- 5 gb krustnagliņas
- 1 ēdamkarotes Worčesteras mērce
- 3 ēdamkarotes milti
- 1 gb sīpols
- 3 ēdamkarotes eļļa
- Kapāts pētersīlis
- Čili asumam, ja nepieciešams
- Krējums pēc vēlēšanās
Pagatavošanas soļi
- Atkausējam un nosusinām liellopa astes gabaliņus
- Astes gabaliņus apviļā miltos un apcep brūnus katliņā kur ieliets nedaudz eļļas, tad gabaliņus izņem no katla un ieliek citā traukā
- Tajā pašā katlā apcepam sīpolus, ja nepieciešams pievieno nedaudz eļļu. Kad sīpoli ir kļuvuši caurspīdīgi katliņa pievieno a[ceptos gaļas gabaliņus, pārlej pāri buljonu, pievieno tomātu pastu un vāra 3,5 stundas
- Pie vārīšanās pieliek klāt buntīti garšvielu (iekš marlītes, lai, kad gatavs varat izņemt) sasietas garšvielas, rozmarīnu, timiānu piparus parastos un smaržīgos, lauru lapas, krustnagliņas.
- Pēc tam astes gabaliņus izņem, atdala gaļu no kauliem un liekatpakaļ katliņā vārīties
- Pievieno seleriju un burkānu gabaliņus un vāra aptuveni 15minūtes, kamēr burkāni ir mīksti, pēc garšas pieliek sāli vai soju vai abus
- Lai labi garšo!