Liellopa burgers
Neganti gards liellopa burgers
Porcijas 4 people
Sastāvdaļas
- 1 gb Liellopa burgera gaļas
- 3 gb Sīpola šķēles (ne pārāk biezas)
- 3 gb Tomātu šķēles
- 3 gb Marinētu gurķu šķēles
- 1 gb Burgera maizītes
- 50 g Majonēzes
- 2 gb Siera šķēles
Pagatavošanas soļi
- Apgrauzdē maizītes.
- Liek uz grila cepties burgera gaļas ripiņas, cep no katras puses 3 min, lai būtu vidēji izcepts.
- Tikmēr sagatavo pārējo burgera daļu. Uz apgrauzdētajām maizītēm uzklāj majonēzi. Uzliek salāta lapas, tomātu un sīpolu šķēles, marinētu gurķi.
- Kad otra puse gaļas ripiņai jau ir cepusies 2 min, uzliek siera šķēles, lai tās izkustu atlikušās minūtes laikā.
- Gatavo gaļu ieliek burgerī, maizītes otru daļu uzliek pa virsu un Neganti gardais burgers ir pagatavots.
- Lai labi garšo!!!