Liellopa gaļas fileja BIO

Šajā liellopa gaļas filejā BIO nav daudz taukuma, tādēļ tā ir ātri pagatavojama augstā temperatūrā. Mērķis ir panākt patīkamu apdegumu no ārpuses, vienlaicīgi saglabājot iekšējo temperatūru līdz sulīgiem 55° C (vidēji izcepts). Esiet uzmanīgi, lai nepārceptu šo maigo gaļu, jo tādā gadījumā tā kļūs sausa un grūti saēdama. Un visbeidot, kad fileja ir gatava, ļaujiet tai nedaudz ievilkties un tad pasniedziet ar Bernēzes (Bearnaise) mērci. Tā ir tehniski grūti pagatavojama mērce, bet rezultāts ir tā vērts.

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Apraksts

Liellopa gaļas fileja  ir liellopa gaļas Svētais Grāls. No visas 1200 kg liellopa gaļas tikai 2 līdz 3 kg veido tīru filejas gaļu, kas ir vismaigākais no visiem produktiem. Fileja ir pilnīgi kaut kas pretējs steikam ar kaulu. Visu lielo gaļas gabalu sauc par fileju, bet sagriezts mazākos gabalos tas tiek dēvēts par gaļas medaljonu, kas ir vismaigākais muskulis visā dzīvnieka ķermenī. Šī mīkstā, mazāk darbinātā muskuļa šķiedras rada brīnumainu steiku, kuram gandrīz nekas nav jāatdala – tīra gaļas laime.

44.77 eur/kg

8.54 kg in stock

Produkta cena
SKU 1000012 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.