Liellopa gaļas burgeri BIO

Gards bioloģiskas liellopa gaļas burgers.

 

Burgers_Liellopa burgers_Burgera gaļā_svaiga gaļa_Liellopa gaļa_Gaļas pirgāde_gaļa_NegantiGardi
Print

Liellopa burgers

Neganti gards liellopa burgers
Sagatavošanas laiks20 minutes
Gatavošanas laiks8 minutes
Porcijas 4 people

Sastāvdaļas

  • 1 gb Liellopa burgera gaļas
  • 3 gb Sīpola šķēles (ne pārāk biezas)
  • 3 gb Tomātu šķēles
  • 3 gb Marinētu gurķu šķēles
  • 1 gb Burgera maizītes
  • 50 g Majonēzes
  • 2 gb Siera šķēles

Pagatavošanas soļi

  • Apgrauzdē maizītes.
  • Liek uz grila cepties burgera gaļas ripiņas, cep no katras puses 3 min, lai būtu vidēji izcepts.
  • Tikmēr sagatavo pārējo burgera daļu. Uz apgrauzdētajām maizītēm uzklāj majonēzi. Uzliek salāta lapas, tomātu un sīpolu šķēles, marinētu gurķi.
  • Kad otra puse gaļas ripiņai jau ir cepusies 2 min, uzliek siera šķēles, lai tās izkustu atlikušās minūtes laikā.
  • Gatavo gaļu ieliek burgerī, maizītes otru daļu uzliek pa virsu un Neganti gardais burgers ir pagatavots. 
  • Lai labi garšo!!!

Apraksts

Citi izmanto smukākos gaļas griezumus, lai burgers izskatītos garšīgs, taču patiesībā visu nosaka pareizā gaļas/tauku attiecība un liellopa gaļas kvalitāte. Mūsu burgeros samaltā gaļa ir iegūta no visa liellopa, tādējādi mēs varam izmantot visu labāko, lai apvienotu to vienā. Tā ir mūsu liellopu gaļas augstā kvalitāte kombinācijā ar pareizo tauku attiecību, kas padara mūsu burgerus tik sasodīti garšīgus. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

Iepakojumā 4 gab. Svars 800g.

11.04

Notīrīt
SKU 1000016 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.