Liellopa ribiņas Short ribs BIO

Liellopa ribiņas ieziež ar BBQ mērci un kūpina 135°-150° C temperatūrā 1,5 līdz 2,5 stundas. Tā kā ribiņas pietiekami ilgi atradīsies salīdzinoši zemā temperatūrā, cietie saistaudi izkusīs un atdalīsies no maigo ribiņu kauliem.

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Apraksts

Liellopa ribiņu, no visa liellopa, pagatavošana var būt ļoti ķepīga un nogurdinoša, tādēļ mēs ar prieku jums piedāvājam Teksasas stila Short Ribs. Šī ir labākā un gaļīgākā ribiņu daļa.  Teksasas ribiņas, tā ir lieliska tauku un gaļas attiecību kombinācija, kas piemērota ikvienam BBQ entuziastam. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

19.80 eur/kg

10.37 kg in stock

Produkta cena
SKU 1000029 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.