Menu
Liellopa ribiņas Short ribs BIO
Liellopa ribiņas ieziež ar BBQ mērci un kūpina 135°-150° C temperatūrā 1,5 līdz 2,5 stundas. Tā kā ribiņas pietiekami ilgi atradīsies salīdzinoši zemā temperatūrā, cietie saistaudi izkusīs un atdalīsies no maigo ribiņu kauliem.
Ražotājs: NEGANTIgardi
Apraksts
Liellopa ribiņu, no visa liellopa, pagatavošana var būt ļoti ķepīga un nogurdinoša, tādēļ mēs ar prieku jums piedāvājam Teksasas stila Short Ribs. Šī ir labākā un gaļīgākā ribiņu daļa. Teksasas ribiņas, tā ir lieliska tauku un gaļas attiecību kombinācija, kas piemērota ikvienam BBQ entuziastam. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.
€19.80 eur/kg
6.08 kg in stock
Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.