Liellopa stobra kauli BIO

Apcepiet 230°C temperatūrā un izbaudiet jau mazāk kā pēc 20 minūtēm. Vai arī lieciet lietā savu grilu, lai tiktu pie vēl īpašākas garšas. Stobra kaulus var arī izmantot, lai bagātinātu buljona garšu un padarītu to vēl sātīgāku.

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Apraksts

Ir lietas, kas ir izsmalcinātākas par kaulu smadzenēm, uzsmērētām uz kraukšķīgas maizītes. Ar šiem stobra kauliem ir viegli radīt restorāna cienīgu maltīti savās mājās. Šie smadzeņu stobra kauli tiek izgriezti no liellopa augšstilba, kas ir lielākais kauls dzīvnieka ķermenī. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

8.40 eur/kg

5.32 kg in stock

Produkta cena
SKU 1000026 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.