Print

Sulīgie vistas šķiņķīši krāsnī

Блюдо Dinner, Main Course
Keyword biovista, cālis, vista, vistasšķinķīši
Sagatavošanas laiks30 minutes
Gatavošanas laiks1 hour 10 minutes
Porcijas 4

Pagatavošanas soļi

  • Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Ieklājam cepamajā pannā foliju un virsū uzliekam restītes!
  • Nosusinām visu mitrumu no bio vistu šķiņķīšiem ar salveti.
  • Apslakām vistu šķiņķīšus ar olīveļļu un apberam ar garšvielām – sāli un pipariem.
  • Sķinķīšus novietojam uz restēm un tālāk cepties cepeškrāsnī uz 45 minūtēm, vai tikmēr, kamēr iekšējā temperatūra gaļā sasniegs 70oC.
  • Pēc tam slēdzam cepeškrāsnij grillēšanas režīmu uz 2-3 minūtes, lai vistas ādiņa apbrūninātos un paliktu kraukšķīga.
  • Izbaudiet BIO lauku vistas gaļas struktūru un garšu! Lai labi garšo!