Sulīgie vistas šķiņķīši krāsnī
Блюдо Dinner, Main Course
Keyword biovista, cālis, vista, vistasšķinķīši
Sagatavošanas laiks30 minutes minutes
Gatavošanas laiks1 hour hour 10 minutes minutes
Porcijas 4
Pagatavošanas soļi
- Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Ieklājam cepamajā pannā foliju un virsū uzliekam restītes!
- Nosusinām visu mitrumu no bio vistu šķiņķīšiem ar salveti.
- Apslakām vistu šķiņķīšus ar olīveļļu un apberam ar garšvielām – sāli un pipariem.
- Sķinķīšus novietojam uz restēm un tālāk cepties cepeškrāsnī uz 45 minūtēm, vai tikmēr, kamēr iekšējā temperatūra gaļā sasniegs 70oC.
- Pēc tam slēdzam cepeškrāsnij grillēšanas režīmu uz 2-3 minūtes, lai vistas ādiņa apbrūninātos un paliktu kraukšķīga.
- Izbaudiet BIO lauku vistas gaļas struktūru un garšu! Lai labi garšo!