Go Back

Liellopa ribiņas uz grila

Course: Pusdienas, Svētki, Vakariņas
Keyword: gaļa, gaļas ēdieni, Grilēšana, Grils, Liellopa gaļa, liellopa gaļa receptes, Liellopa ribiņas, Ribiņas

Equipment

  • Grils
  • Grilēšanas piederumi

Ingredients

  • 1 Iepakojums Liellopa ribiņas
  • 1 Folija
  • 1 Garšvielas pēc izvēles

Instructions

  • Iegādājoties jau iemarinētas NEGANTIgardi liellopa ribiņas, tev atliek tās pirms gatavošanas ietīt folijā, ielikt 150grādos sakarsētā cepeškrāsnī, ar kaulu pusi uz restītēm. Zem restītēm iesakām palikt pannu ar ūdeni, kurā tecēt gaļas sulām, ja nu tādas izsūcas no folijas.
  • Ribiņas cepeškrāsnī cep apmēram 1-2 stundas, līdz tās ir mīkstas. Mūsu sagatavotie gabaliņi ir nelieli, tāpēc nebūs nepieciešama daudz ilgāka gatavošana.
  • Pēc ribiņu izcepšanas, nolej gaļas sulu bļodiņā, un ietin jaunā folijā - šādi izceptu gaļu ledusskapī var droši glabāt līdz pat divām diennaktīm, pirms likšanas uz grila.
  • Kad grils iekurts, ribas liek uz tā, un apbrūnina, piešķirot tām neatkārtojamu grilētas gaļas aromātu!
  • Labu apetīti, lai gardi!