Menu
Jēra gaļas steiks (ar kaulu)
Блюдо Pusdienas, Vakariņas
Keyword bio gaļa, gaļa, gaļas ēdieni-receptes, jēra gaļa, jēra gaļas steiks, jērs, receptes
Gatavošanas laiks15 minutes minutes
Porcijas 4
Author NEGANTIgardi
Sastāvdaļas
- 1 iepak. NEGANTIgardi BIO jēraciska ar kaulu
- 50-100 g Sviests
- Sāls, Malti melnie pipari, Eļļa
Pagatavošanas soļi
- Izpakojiet NEGANTIgardi steiku. Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
- Nosusiniet griezumus, kuri sasnieguši istabas temperatūru, apkaisiet ar sali un pipariem, un lieciet uz karstas pannas cepties. Pirms likšanas uz pannas uzslakiet nedaudz olīveļļu. Divas minūtes cepiet no katras puses, tad pievienojiet sviestu un turpiniet cept divas minūtes uz katras puses grozot pa minūtei.
- Kad jēra gaļas griezumi pagatavoti,izņemiet tos no pannas un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet atpūsties vismaz 5 min. Steikiem piedevās varat pievienot, jeb ko, kas pašiem garšo!