Liellopa aste BIO

Jo lēnāk un zemākā temperatūrā jūs to gatavosiet, jo sulīgāka tā būs. Lai saistaudi sadalītos želatīnā, aste ir kādu laiku jāapcep 80° C temperatūrā. Gatavojiet pēc iespējas ilgāk, cik vien laiks jums ļauj, tad iegūsiet labāko rezultātu, taču nekad šo gaļu negatavojiet temperatūrā virs 135° C. Lai iegūtu dziļāku un bagātīgāku garšas buķeti, gatavojot gaļu uz lēnas uguns, ieteicams izmantot svaigus garšaugus un kaulu buljonu. Nekad kā šķidrumu neizmantojiet tikai parastu ūdeni. Un nebaidieties no skābuma. Beidzot sautēšanu, pievienojiet ēdienam nedaudz klāt etiķi vai svaigus citrusaugļus.

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Apraksts

Liellopa aste ir īpašs gaļas produkts, no kura var pagatavot pārsteidzoši gardus sautējumus, zupas un pat mērces. Šajā produktā nav daudz gaļas, un tās pašas iegūšana prasa diezgan daudz darba, taču gala rezultāts ir tā vērts. Lai gan gaļa ir garda, lielākais šī produkta ieguvums ir gatavošanas rezultātā iegūtais šķidrums. Liellopa aste ir ļoti sīksta, jo sastāv no ļoti daudziem saistaudiem, kuri pareizas pagatavošanas rezultātā pārtop par zeltainu želeju.

8.40 eur/kg

1.23 kg in stock

1
Produkta cena
SKU 1000014 Produkta kategorijas , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.