Liellopa nieres BIO
Pievienojiet garšvielas un apcepiet liellopa nieres ar sīpoliem un ķiplokiem. Visas garšas pastiprinās un papildinās viena otru.
Ražotājs: NEGANTIgardi
NEGANTIgardi Liellopa Nieres krējumā
Sastāvdaļas
- 1 kg NEGANTIgardi liellopa nieres
- 1 gab. Liels sīpols
- 3 gab. Ķiploka daiviņas
- 100 g Sviests
- 200 ml Stiprinātais vīns - Šerijs
- 200 ml Saldais krējums 35%
- 150 ml Etiķis 9%
- Malti melnie pipari, sāls
Pagatavošanas soļi
- Izpakojiet NEGANTIgardi Nieres, kuras sasaldēts ar šoka saldēšanas metodi. Tās no saldētavas uz ledusskapi būtu nepieciešams pārlikt iepriekšējā dienā, lai tās būtu atlaidušās (vai ielieciet remdenā ūdens peldē uz 2h). Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai,griezums garšos kā svaigi griezts.
- Izgrieziet no nierēm dzīslojumu un taukumu.
- Iemērciet nieres uz divām stundām ūdens un etiķa maisījumā 2/3 ūdens un 1/3 etiķis.
- Nosusiniet nieres un novāriet uz mazas uguns 5 min un noskalojiet zem auksta ūdens.
- Apcepiet nieres uz pannas un nolieciet malā.
- Uz tās pašas pannas sviestā apcepiet sagrieztus sīpolus un ķiplokus.
- Pievienojiet šeriju un novāriet to
- Pievienojiet krējumu un pēc 1 minūtes pievienojiet apceptās nierītes. Novāriet līdz vēlamajai konsistencei apmēram 5 minūtes
- Labi garšo kopā ar rīsiem vai vienkārši ar svaigu maizīti!
Apraksts
Liellopa nieres ir ļoti vienkārši pagatavojamas. Parasti tās sagriež kumosa izmēra gabalos, lai pagatavotu sautējumu, strogonovu vai pievienotu soļankas zupai. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.
€5.50 eur/kg
8.86 kg in stock
Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.