Go Back

Cūkas Chop steiks uz pannas ar rozmarīnu

Cook Time1 hour
Course: Dinner, Main Course, Pusdienas, Vakariņas
Cuisine: American
Keyword: bio gaļa, cūkas steiks, cūkgaļa, gaļa, pork, pork steak, steak, steiks

Equipment

  • Panna

Ingredients

  • 1 iepak. BIO Cūkas chop steiks ar kaulu (Saldēts)
  • 50-100 g Sviests
  • Sāls, Malti melnie pipari, Eļļa
  • Rozmarīns

Instructions

  • Izpakojiet NEGANTIgardi steiku.  Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
  • Sagatavojiet nepieciešamās garšvielas. Jums būs nepieciešami sāls, pipari, olīveļļa, mīksts vai pakusis sviests, 2 ķiploka daiviņas.
  • Ļaujiet cūkas gaļas steikam atsalt līdz istabas temperatūrai.
  • Nosusiniet griezumu, kuri sasnieguši istabas temperatūru, apkaisiet steika gabalu ar sāli un pipariem.
  • Uzskarsējiet pannnu un uzlejiet olīveļļu.
  • Kad panna kārtīgi uzkarsusi lieciet uz tās steiku. Cepiet steiku 4 minūtes no katras puses.
  • Kamēr pirmā puse cepas, sagatavojiet sviesta rozmarīnu maisījumu. Iemaisiet jau izkusušā sviestā rozmarīna smalki sakapātus rozmarīna zariņus!
  • Kad 4 minūtes pagājušas, apgrieziet gaļas griezumu un cepiet vēl 4 minūtes.
  • Kad otra puse izcepusies un kļuvusi brūna, uzsmērējiet sagatavoto sviesta maisījumu, pievienojiet pannā svaigu rozmarīna zariņu un ķiploka galviņas! Uzlieciet vāku un pacepiet, kamēr sviets pilnībā izkusis!
  • Kamēr gaļa cepās zem vāka, pagatavojiet piedevas. Mēs izvēlējāmies makaronus ar baravikām.
  • Kad jēra gaļas griezumi pagatavoti,izņemiet  tos no pannas un ielieciet atsevišķā traukā, nosedziet ar foliju un ļaujiet atpūsties vismaz 5 min un pasniedziet kopā ar piedevām!
  • Lai labi garšo!