Go Back

Cūkas Presa steiks ar krāsnī ceptām bietēm

Prep Time30 minutes
Cook Time1 hour 20 minutes
Course: Dinner, Main Course, Pusdienas, Vakariņas
Cuisine: American
Keyword: bio gaļa, cūkas steiks, cūkgaļa, gaļa, pork, pork steak, steak, steiks
Servings: 2

Equipment

  • Panna
  • Virtuves dēlītis

Ingredients

  • 1 iepakojums Bio cūkas Pressa steiks (Saldēts)
  • Sāls, Malti melnie pipari, Eļļa
  • 3 gab Bio Bietes

Instructions

  • Izpakojiet NEGANTIgardi steiku.  Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
  • Iesmērējiet gaļu ar olīveļļu un ierīvējeit sāli un piparus
  • Uzkarsējiet pannu, un lieciet cepties steiku. Apcepiet katru pusi 5 minūtes, līdz tas ieguvis zeltaini brūnu virskārtu.

Krāsnī ceptu biešu pagatvošana

  • Bietes tiek gatavotas pirms steika,Pirms cept bietes, vāriet tās katliņā, līdz tās ir vidēji mīkstas. Kad tās izvārījušās, nomizojiet, sagrieziet daiviņās, apberiet ar sāli, pipariem, vai citam iecieninītām garšvielām, iziediet ar olīveļļu un cepiet krāsnī 180 grādos, 50 minūtes.