Izpakojiet NEGANTIgardi steiku. Ar šoka saldēšanas metodi sasaldētos griezumus, atlaidiniet tos iemērcot remdenā ūdens peldē. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
Iesmērējiet gaļu ar olīveļļu un ierīvējeit sāli un piparus
Uzkarsējiet pannu, un lieciet cepties steiku. Apcepiet katru pusi 5 minūtes, līdz tas ieguvis zeltaini brūnu virskārtu.
Krāsnī ceptu biešu pagatvošana
Bietes tiek gatavotas pirms steika,Pirms cept bietes, vāriet tās katliņā, līdz tās ir vidēji mīkstas. Kad tās izvārījušās, nomizojiet, sagrieziet daiviņās, apberiet ar sāli, pipariem, vai citam iecieninītām garšvielām, iziediet ar olīveļļu un cepiet krāsnī 180 grādos, 50 minūtes.