Liellopa burgers
Neganti gards liellopa burgers
Prep Time20 minutes mins
Cook Time8 minutes mins
Servings: 4 people
- 1 gb Liellopa burgera gaļas
- 3 gb Sīpola šķēles (ne pārāk biezas)
- 3 gb Tomātu šķēles
- 3 gb Marinētu gurķu šķēles
- 1 gb Burgera maizītes
- 50 g Majonēzes
- 2 gb Siera šķēles
Apgrauzdē maizītes.
Liek uz grila cepties burgera gaļas ripiņas, cep no katras puses 3 min, lai būtu vidēji izcepts.
Tikmēr sagatavo pārējo burgera daļu. Uz apgrauzdētajām maizītēm uzklāj majonēzi. Uzliek salāta lapas, tomātu un sīpolu šķēles, marinētu gurķi.
Kad otra puse gaļas ripiņai jau ir cepusies 2 min, uzliek siera šķēles, lai tās izkustu atlikušās minūtes laikā.
Gatavo gaļu ieliek burgerī, maizītes otru daļu uzliek pa virsu un Neganti gardais burgers ir pagatavots.
Lai labi garšo!!!