Liellopa krūtiņa | Briskets Bio

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, kad kauli pilnībā atdalās no gaļas, liellopa krūšu daļas gaļu gatavo vairākas stundas 80° C temperatūrā. Šajā laikā cietie saistaudi izkūst un maigā gaļa atdalās no tās kauliem, samazinoties arī iespējai, ka gaļa kļūs sausa. Ja jūs dodat priekšroku gaļas kūpināšanai, vienmēr izvēlaties atbilstošas koksnes malku. Kā arī, pirms kūpināšanas, pārliecinieties, lai gaļa būtu pēc iespējas sausāka, tad kūpināšanas procesā dūmi gaļu labāk apdūmos.

Ražotājs: NEGANTIgardi

 

Apraksts

Liellopa gaļas krūtiņa jeb brisketa gabala gatavošana aizņem visu dienu, taču rezultāts ir tā pūļu vērts. Briskets ir liellopa krūšu daļas muskulis, kas atbild par kustību. Tā kā mūsu liellopi ganās dabiskās ganībās, tad šis muskulis tiek ļoti bieži nodarbināts, tādēļ iegūtā gaļa ir ļoti garda, taču sīksta. Tāpēc tā ir lieliski piemērota lēniem ēdiena gatavošanas veidiem, kā, piemēram, kūpināšanai. Krūšu daļas gaļu veido divi dažādi muskuļi, kas savienoti ar taukumu, tādēļ pagatavotā gaļa iegūst neticami sulīgu un piesātinātu garšu. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.

13.80 eur/kg

7.73 kg in stock

Produkta cena
SKU 1000015 Produkta kategorijas , , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.