Liellopa gaļas šķiņķis BIO

Ja gaļu sautē pīlē un gribās, lai viss šķidrums pēc iespējas ātrāk sasūcas gaļā – gaļa jāgriež pret šķiedru. Ja grib, lai šķidrums paliek gaļā, tā jāgriež pa šķiedrai. Gaļu apcep olīveļļā, pievieno sagrieztus sīpolus, pieplucina gailenes. Kad gaļa, sīpoli un gailenes apcepušies, sautējumam pielej mazliet konjaciņa, piegriež kolrābi un sautē.

 

Ražotājs: NEGANTIgardi

Apraksts

Liellopa gaļas šķiņķis no bioloģiskās saimniecības ir liess mīkstums, kas atrodas liellopa ciskas augšdaļā. Šķiņķa gaļa ir piemērota steikam, gulašam, rostbifam un stroganovam. To var apcept vokpannā vai pievienot sautējumiem, cept cepeškrāsnī.

14.40 eur/kg

20.8 kg in stock

Produkta cena
SKU 1000020 Produkta kategorijas , , Ražotājs

Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.