Liellopa gulašs gaļas gabali BIO
Lai iegūtu dziļāku un bagātīgāku garšas buķeti, gatavojot gaļu uz lēnas uguns, ieteicams izmantot svaigus garšaugus un kaulu buljonu. Beidzot sautēšanu, pievienojot gaļai klāt arī nedaudz etiķi vai svaigus citrusaugļus, lai piesātinātu vēl vairāk visas šīs brīnišķīgās garšas.
Ražotājs: NEGANTIgardi
Omes Pavasara Gulašs
Pavasarī kad vajag daudz spēka un vienlaicīgi jānomet kilogrami pludmalei talkā nāks Omes gulašs
Sagatavošanas laiks15 minutes minutes
Gatavošanas laiks1 hour hour
Porcijas 4
Author klients rekomendē
Sastāvdaļas
- 1 kg NEGANTIgardi liellopa gulašs
- 1 gab. Paliels baltais sīpols
- 1 gab. Ķiploks (visa galviņa)
- 5-6 gab. Jaunie burkāni
- 1 sauja Čilli piparu
- 1 bunte Bunte svaigu zaļumu no Omes dārza - baziliks, piparmētra, puplaksis, selērijs, maijlociņi, rozmarīns un ķiploka laksti
- 0.5-1 l liellopa kaulu buljons
- Sāls, pipari
Pagatavošanas soļi
- Gulaša gaļas kubiņus uz karstas pannas un nedaudz apcep brūnus no ārpuses.
- Tikmēr mizojam burkānus un ķiplokus.
- Pārlej ar kaulu buljonu, sautē minūtes 40.
- Pievieno Omes zaļumus un turpina sutināt.
- Sīpolus, čilī, ķiplokus, burkānus apcep brūnus sālī, piparos , kas aizņem ap 15 minūtēm.
- Apceptos dārzeņus pievieno gaļai - pievienojam sāli un piparus pēc garšas, sautējam līdz burkāns ir mīksts, tas aptuveni ir minūtes 10 .
- Kam tīk maigāka garša var pievienot saldo krējumu un pasautē aptuveni 10min.
- Mielojamies piekožot svaigu sīpolu maizes vietā un kādu lielisku Latvijas gaišo alu! Lai labi garšo!
Apraksts
Liellopa gulaša gaļas gabali ir paredzēti tādām reizēm, kad, gatavojot, jūs vēlaties, lai visa māja brīnišķīgi smaržotu un vakariņas būtu ikviena pie plīts pavadītā mirkļa vērtas. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.
€13.20 eur/kg
2 kg in stock
SKU
1000011
Produkta kategorijas BIO Liellopa gaļa, BIO Liellopa gaļa, Gaļa un Zivis
Ražotājs NEGANTIgardi
Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.