Liellopa ribas BIO
Liellopa ribas ir paredzētas lēnai gatavošanai grillējot, cepot vai kūpinot. Paredzot pietiekami ilgu laiku to pagatavošanai (vismaz 2 stundas), ribiņu gaļa kļūst maiga, sulīga un NEGANTIgarda.
Ražotājs: NEGANTIgardi
NEGANTIgardi Liellopa gaļas ribiņas
Sastāvdaļas
- 1 kg NEGANTIgardi Ribiņas 1gab. ~1kg
- 2 tējkarotes Oregano
- 1 tējkarote Paprikas pulvera
- 1 tējkarote Sāls, var izmantot kūpinātu, lai iegūtu kūpinājuma garšu
- 1 tējkarote Asās paprikas pulveris
- 2 tējkarotes Brūnais cukurs
- 1 tējkarote "Cajun" garšvielu maisījums (var nelikt)
- 1 tējkarote Ķiploku pulveris
- 0.5 tējkarote Timiāns
- BBQ mērce pēc izvēles
Pagatavošanas soļi
- Izpakojiet NEGANTIgardi liellopa ribiņas, nosusiniet un ļaujiet tai sasilt līdz istabas temperatūrai, aptuveni 0,5-1h. Ja izmantojat griezumu, kurš sasaldēts ar šoka saldēšanas metodi, to no saldētavas uz ledusskapi būtu nepieciešams pārlikt iepriekšējā dienā, lai tas būtu atlaidies (vai ielieciet aukstā ūdens peldē uz 2h) un dariet to pašu, ko ar svaigu griezumu. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
- Iemasējiet gaļu ar mazu daudzumu eļļas, tā lai garšvielas varētu pieķerties. Sajauciet visas garšvielas kopā un tajās iemasējiet ribiņas. Tad ievietojiet ribiņas ledusskapī uz 1-2 stundām, lai pamarinējas.
- Iemarinējušos gaļu kārtojiet uz pannas folijā, un tad nosedziet ar foliju, lai nav spraugu. Ievietojiet cepeškrāsnī uz 3,5 stundām 130°C temperatūrā tradicionālajā režīmā.
- Kad ribiņas izcepušās,apsmērējiet tās ar BBQ mērci un ievietojiet atpakaļ krāsnī, bez nosedzošā folija, vēl uz 10 minūtēm, lai BBQ mērce sabiezē.
- Ribiņām piedevās varat pievienot,jeb ko kas garšo!
Apraksts
Liellopa gaļas ribas atrodas liellopa muguras augšējā daļā, tuvāk plecu joslai. Mēs uzskatām, ka šajā apvidū sastopama vismaigākā no ribu apņemtajām gaļām, jo to veido mīkstākas, mazāk nodarbinātas muskuļu šķiedras. Piegādājam sasaldētu, saldēts šoka saldētavā.
€8.25 eur/kg
6.93 kg in stock
Uzņēmuma līdzdibinātāji, brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, ir veselīga dzīvesveida piekritēji un abiem patīk garšīgi, bet veselīgi paēst. Tā kā brāļus vieno arī “zaļā” domāšana, tad abi bija vienlīdz pārliecināti, ka uzturā ir jālieto bioloģiski audzēta un iegūta pārtika. Tajos laikos tirgū nebija viegli pieejama bioloģiskās liellopu gaļas produkcija, kas abiem brāļiem tik ļoti garšoja, tādēļ viņi nolēma paši sākt audzēt bioloģiskos gaļas liellopus.