Jēra gaļas zupa
Блюдо Pusdienas
Keyword jēra gaļa, jēra gaļas receptes, jēra zupa
Sastāvdaļas
- 1 NEGANTIgardi BIO Jēra gaļas ribiņas, vai jebkurš griezums ar kaulu
- Kartupeļi
- Sīpols
- Paprika
- Burkāns
- Buljons
- Eļļa
- Tomāts
- Zaļumi
Pagatavošanas soļi
- Izpakojiet NEGANTIgardi jēra gaļas ribiņas ar kaulu, nosusiniet un ļaujiet tām sasilt līdz istabas temperatūrai. Ja receptes pagatavošanā izmantojat griezumu, kurš sasaldēts ar šoka saldēšanas metodi, to no saldētavas uz ledusskapi būtu nepieciešams pārlikt iepriekšējā dienā, lai tas būtu atlaidies (vai ielieciet aukstā ūdens peldē lai paātrinātu atkušanu) un dariet to pašu, ko ar svaigu griezumu. Pateicoties šoka saldēšanas tehnoloģijai, griezums garšos kā svaigi griezts.
- Kad gaļa atlaidusies, sakām to gatavot un apcepam eļļā, lai tā iegūst zeltaini brūnu nokrāsu un noliekam uz brīdi malā.
- Nākošos ņemam dārzeņus, sagriežam vidēji smalkus un apcepam eļļā tad tiem pievienojam klāt iepriekš apcepto gaļiņu un pasautējam tos nedaudz kopā!
- Kamēr dārzeņi un gaļa katlā sautējās ņemam veselus tomātus un iemērcam tos katlā, lai tie noblanšējās, kad tomāti noblanšēti, noņemam tiem mizu, sagriežam smalkākos gabalos un liekam atpakaļ katlā pie pārējām sastāvdaļām.
- Pārlejam visas sastāvdaļas ar buljonu un ļaujam tām uz lēnas uguns pavārīties vēl 20 minūtes!
- Kad zupa gatava, lejam šķīvī un pārkaisām ar svaigiem zaļumiem!Lai labi garšo!